Wiltsangh 41 8

8072 PK Nunspeet
€95.000 k.k.

Kenmerken

Status: Verkocht
Bouwjaar: 2016
Woonoppervlakte: 56 m2
Perceeloppervlakte: 850 m2
Inhoud woning: 180 m3
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2

Omschrijving

Recreëren met de Veluwe aan uw voeten. Liefhebbers van de Veluwe kunnen hier hun hart ophalen. Naast een heerlijk en instapklare VRIJSTAANDE RECREATIEBUNGALOW is dit ook nog eens een op en top Veluws plekje. Gelegen op het fantastische recreatiepark “ De Witte Wieven” aan de rand van Nunspeet, omgeven door het groen en op hele korte afstand van de recreatieplas “De Zandenplas”. De bungalow verkeert in een uitstekende conditie en is gelegen op een puur Veluws bosperceel van 850 vierkante meter (gedeeltelijke) (huur-)grond. De bungalow is in de afgelopen jaren uitstekend onderhouden en indien gewenst kan de complete inventaris overgenomen worden. Genieten kan hier direct beginnen… U kunt hier volledig zelf genieten of de woning (deels) gaan verhuren. Er is een uitstekend rendement haalbaar (en ook aantoonbaar!). De bungalow is herbouwd in 2016 en beschikt over twee royale slaapkamers met beide een badkamer ensuite. De woonkamer met een open keuken is een fantastische tuingerichte ruimte, waar het in ieder jaargetijde goed toeven is. In de winter is het er behaaglijk dankzij de aanwezigheid van vloerverwarming, terwijl u in de zomer met de open schuifpui geniet van het buitenleven. De open keuken is voorzien van een luxe keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur. Praktisch is dat er separaat nog een royale entree/bijkeuken met separate toiletruimte te vinden is. Rondom de bungalow is een heerlijke eigen tuin te vinden waar u in alle rust en privacy kunt genieten van de natuur. Het park is geweldig gelegen aan de rand van het Zandenbos op loopafstand van recreatieplas De Zandenplas. Ook andere prachtige plekken zoals het Veluwemeer, de weilanden, zandverstuivingen en natuurlijk het gezellige dorpscentrum van Nunspeet zijn op fietsafstand te vinden. Recreatiepark “ De Witte Wieven” is niet alleen dankzij de fantastische ligging aantrekkelijk, ook de aanwezigheid van een manege met vakantiestalling, een zwembad, brasserie en diverse fiets-, wandel- en ruiterroutes dragen hieraan bij. Bent u enthousiast geworden over deze instapklare recreatiebungalow met goede verhuurmogelijkheden? Belt u dan ons kantoor voor het maken van een afspraak en bezoekt u vast de website wiltsangh41-8.nl

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De bungalow is grotendeels gebouwd en herbouwd in 2016 en voorzien van geïsoleerde wanden en dak. Voor de verwarming en het warm water is er een cv-combiketel. Nutsvoorzieningen gaan via het park, met een eigen aansluiting voor elektra en water. Voor gas is er een propaan gastank aanwezig.

INDELING
Bij binnenkomst via de entree treft u allereerst een hal/bijkeuken. Hier zijn diverse vaste kasten voor de CV-installatie en meterkast. Tevens is hier een separate toiletruimte te vinden. Vervolgens is er toegang tot een riante woonkamer met open keuken. De woonkamer is tuingericht en beschikt door de vele raampartijen over veel lichtinval. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, gasfornuis, oven met grill-functie en een koelkast met vriesvak. Aan de achterzijde treft u twee riante slaapkamers. Beide beschikken over een eigen badkamer en suite met een douche en vaste wastafel.

Aanvullende informatie:
U betaalt op jaarbasis €3.586,25 ,- aan het park. Daarbij is inbegrepen het onderhoud van het park, de openbare wegen/tuinen en de faciliteiten van het park en de huur van de grond. Tevens zijn de onderstaande bedragen bij deze som inbegrepen. Uiteraard kunnen de totale parkkosten jaarlijks variëren.
- Nuts voorzieningen (excl. gasverbruik, dit wordt separaat berekend door Guliker's B.V.)
- Auto
- Hond (indien van toepassing)
- Vastrecht per aansluiting
- Abonnement tv
- Rioolrecht
- Vuilnisafvoer
- Videmaheffing
- Waterzuivering
- Waterverbruik (o.b.v. meterstanden)
- Elektriciteit (o.b.v. meterstanden)
- OZB/Watersyst.

Kenmerken:
Perceeloppervlakte: 850 m²
De huurprijs is officieel gebaseerd op een overeenkomst voor het huren van 200 m² perceel. De overige 650 m² wordt officieel niet gehuurd maar mag om niet gebruikt worden. Het gebruik hier van is afgestemd en mondeling goed bevonden door park “ De Witte Wieven”. Het gehele perceel is tevens met toestemming omheind. De verwachting is dat dit ook in de toekomst op dezelfde manier voortgezet kan worden, echter kunt u hier geen aanspraak op maken.

Inhoud woning: 180 m³
Woonoppervlakte: 56 m²
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht
Aanbod ID: 5859625
Bouwjaar: 2016
Woonoppervlakte: 56 m2
Perceeloppervlakte: 850 m2
Inhoud woning: 180 m3
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Cv ketel

Natuurlijke ventilatie

Locatie

Wiltsangh 41 8 , 8072 PK Nunspeet , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop