Wethouder van Olstweg 18

8071 HH Nunspeet
€469.000 k.k.

Kenmerken

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1953
Woonoppervlakte: 106 m2
Perceeloppervlakte: 469 m2
Inhoud woning: 358 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 19 m2
Externe bergruimte: 56 m2
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1

Omschrijving

Dit is echt een uitblinker! Maar zelden kom je zo’n grondig gemoderniseerde woning tegen. De huidige eigenaren hebben er alles aan gedaan om deze UITGEBOUWDE HOEKWONING MET BIJGEBOUW een eigentijdse afwerking en wooncomfort te geven. Dat is ze meer dan uitstekend gelukt, want hier staat echt een instapklare woning die toekomstbestendig is. De woning is gelegen in de dorpskern van Nunspeet en staat op een royaal perceel van 469 m² met nog een VRIJSTAAND GEÏSOLEERD BIJGEBOUW. Oorspronkelijk is het bouwjaar 1953 maar vanaf 2010 is vrijwel alles gemoderniseerd en ENERGIEZUINIG (gasloos) gemaakt, waardoor de huidige eigenaren nog geen € 40,- aan maandelijkse energielasten hebben! Dit is gerealiseerd door aardwarmte, zonnecollectoren, zonnepanelen en volledige isolatie van de woning. Door de zeer grondige renovatie zijn gelijkvloers nieuwe geïsoleerde betonvloeren aangebracht met vloerverwarming. De woning zelf is ingedeeld met een woonkamer en keuken op de begane grond. Aan de achterzijde is een uitbouw gerealiseerd waardoor er een extra bijkeuken en een ruime badkamer is. Via de buitenzijde komt u nog in een inpandige berging. Op de verdieping zijn in totaal drie slaapkamers. Het bijgebouw is tevens volledig geïsoleerd en is voorzien van vloerverwarming waardoor deze zeer geschikt is voor het gebruik als hobbyruimte, werkplaats, atelier en dergelijke. Ook de royale eigen oprit komt hierbij uitstekend van pas. Zelfs aan ontspanning is gedacht. Op een heerlijk plekje in de achtertuin is een fraaie veranda gerealiseerd met glazen schuifwanden, waardoor u in ieder jaargetijde kunt genieten van het buitenleven. De fraai aangelegde tuin is voorzien en een besproeiingsinstallatie. Een hoekwoning met heel veel meerwaarde, die na oplevering direct te betrekken is en toekomstbestendig is.

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
Woning:
De woning is gebouwd in 1953 maar is vanaf 2010 volledig gemoderniseerd en verbeterd. Het geheel is opgetrokken in steen met (na)geïsoleerde spouwmuren. Alle kozijnen zijn vervangen en zijn voorzien van HR+ beglazing. De begane grond vloer is vervangen voor beton met vloerisolatie en vloerverwarming. Het dak is in 2015 volledig vernieuwd met dakpannen en isolatie. Voor de verwarming en het warme water is er een aardwarmtepomp en is er een zonneboiler (500 L en een tweede boiler van 200 L.) Tevens zijn er vier zonnecollectoren aanwezig. Voor de elektra is er een PV-installatie met 8 panelen die in het dak zijn gelegd.

Bijgebouw:
Het bijgebouw is tevens opgetrokken in steen met geïsoleerde spouwmuren. Het dak is bedekt middels dakpannen en beschikt over dakisolatie. Tevens is er vloerisolatie en vloerverwarming.

INDELING
Begane grond
Hal met meterkast (vernieuwd) en kelderkast. Tevens is er een modern toilet. Vervolgens komt u in de keuken, welke ook vernieuwd is en voorzien van een moderne ‘look’ met inbouwapparatuur (o.a. inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en koelkast). De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Ook deze ruimte is strak, licht en neutraal afgewerkt en beschikt over openslaande tuindeuren naar het achtergelegen terras/veranda. Door de uitbouw aan de achterzijde is daar een praktische bijkeuken met vaste kastenwand, aansluitingen voor wasapparatuur, extra gootsteen en achterdeur. Tenslotte is er een ruime badkamer met een ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en een toilet.

Verdieping:
Overloop met ruime berging. Totaal zijn er drie slaapkamers, die ook alle drie strak en modern zijn afgewerkt.

Bijgebouwen:
Schuur
Volledig geïsoleerde schuur, met een gedeelte zolder en een kelder.
Afmetingen ca. 8.50 x 4.26

Veranda
Aan het bijgebouw is er recent nog een prachtige veranda gebouwd, met douglas houten gebinten en stalen schuifdeuren zodat het geheel afsluitbaar is met glas. De veranda is tevens voorzien van een houtkachel en een ruime berging (4.65 x 1.80) naast de veranda/achter het bijgebouw.
De veranda is ca. 5.85 x 3.37.

Tuin
Voor, naast en achter de woning ligt een verzorgde tuin met een brede en diepe oprit voor het bijgebouw, waardoor het bijgebouw ook als garage gebruikt kan worden. De onderhoudsarme tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie met eigen watervoorziening.

Kenmerken:
Woonoppervlakte ca. 106 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 3,07 m²
Gebouw gebonden buiten ruimte: ca. 19,1 m²
Externe bergruimte ca. 55,9 m²
Inhoud woning: ca. 358 m³
Inhoud schuur / tuinkamer 245 m³
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht
Aanbod ID: 6408010
Bouwjaar: 1953
Woonoppervlakte: 106 m2
Perceeloppervlakte: 469 m2
Inhoud woning: 358 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 19 m2
Externe bergruimte: 56 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Aardwarmte

Glasvezel kabel

Houtkachel

Mechanische ventilatie

Natuurlijke ventilatie

Vloerverwarming gedeeltelijk

Zonneboiler

Zonnepanelen

Locatie

Wethouder van Olstweg 18 , 8071 HH Nunspeet , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop