Weteringdijk 121

8171 LE Vaassen
€1.250.000 k.k.

Kenmerken

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1967
Woonoppervlakte: 239 m2
Perceeloppervlakte: 41010 m2
Inhoud woning: 863 m3
Externe bergruimte: 827 m2
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 1

Omschrijving

Het buitengebied van de Veluwe ligt hier rondom deze charmante VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET PENSIONSTAL. Een heerlijke plek, waar u dagelijks kunt onthaasten en genieten van wat u de Veluwe hier biedt. Het betreft hier een bijzonder object, met een gerenoveerde vrijstaande woning, praktijkruimte en een complete manege/pensionstal achter de woning. Het wordt u aangeboden op een perceel van 4,1 ha, zodat uw paarden heerlijk de ruimte hebben. Optioneel is het ook met minder grond bespreekbaar. De pensionstal/manege omvat een compleet scala aan paardenvoorzieningen, met maar liefst totaal 35 paardenboxen, drie ruime buitenboxen met uitloop, een kantine, loods en uiteraard een rijbak (ca. 25 x 60), longeercirkel en diverse paddocks. De rijbak is voorzien van Led-verlichting, drainage en een perfecte bodem volgens het Agterberg principe. Uniek is zeker dat er een principe akkoord is van de gemeente om deze rijbak te overkappen! De vergunning is daarmee dan ook een formaliteit. De boxen zijn verdeeld over twee grote bijgebouwen en verkeren in goede staat. Een van de boxen is voorzien van een zogenaamde zoutkamer, wat met recht een unicum is te noemen en veel voordelen biedt voor paarden met huid-luchtproblemen. Het geheel heeft een agrarische bestemming en heeft een milieuvergunning voor het houden van 41 paarden. De woning is in de afgelopen jaren gemoderniseerd en biedt verrassend veel ruimte. Op de begane grond treft u een slaapkamer en badkamer aan. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbel wastafel en een inloopdouche. In totaal beschikt de verdieping over een viertal slaapkamers en een ruime overloop. Aan de woning is er in het voormalige bakhuisje een praktijkruimte gerealiseerd. Het terrein rondom de woning en stallen is bestraat en biedt voldoende parkeergelegenheid en alle verlichting is voorzien van LED. Het geheel wordt tekort gedaan om te beschrijven, waardoor wij u dan ook van harte uitnodigen om het te komen bezichtigen.

INDELING
Begane grond:
Middels de eigen entree is er toegang tot de praktijkruimte. Vanuit deze praktijkruimte, maar ook middels en eigen entree komt u in de hal van de woning. Allereerst treft u de bijkeuken, voorzien van een aansluiting voor het was apparatuur en tevens is hier de CV-ruimte. Vanuit de hal is er toegang tot de luxe en moderne badkamer, voorzien van een ligbad, inloopdouche met regendouche en Sun shower, wastafelmeubel, vierdeurs kastenwand, vloerverwarming, twee radiatoren en twee dakramen. Vervolgens is er vanuit de hal toegang tot de eerste verdieping, de kelder, een toilet met urinoir en een slaapkamer. De half-open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer is royaal van opzet, biedt veel lichtinval en is voorzien van een houtkachel, werkhoek en een fraaie houten vloer.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met inbouwkast. Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde en twee ruime slaapkamers aan de achterzijde van de woning. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van vaste inbouwkasten. Tevens is er een toilet aanwezig op de verdieping.

BIJGEBOUWEN STAL 1
Opgetrokken in stenen en houten gevels en golfplaten. Dakbedekking middels golfplaten (gedeeltelijk asbesthoudend). Het bijgebouw is voorzien van schuifdeuren, 24 paardenboxen, zadelboxen, zadelkamer en wasruimte met koud- en warmwater met solarium (inclusief muntapparaat).

BIJGEBOUWEN STAL 2
Opgetrokken in stenen gevels. Dakbedekking golfplaten (asbestvrij). Voorzien van zes paardenboxen, één ponybox, zadelkamer, borstelplaats, solarium, afspuitplaats (ook voor warm water) en kastruimte.

BUITENBOXEN MET UITLOOP
Drie ruime buitenboxen 3 X 6 m² met stenen uitloop van 6 X 5 m² meter en één kleinere van 3 X 3 m² met een stenen uitloop van 5 X 4 m².

KANTINE
Totaal 3 X 7 m² waarvan de helft inpandig is en de andere overdekt met een mooi uitzicht over de rijbak. Hierin bevindt zich keuken met vaatwasser, koelkast etc. verder is er ook een pellet kachel aanwezig.

LOODS
Opgetrokken in houten gevels met stenen borstwering, stalen gebinten en golfplaten dakbedekking (asbestvrij).

BERGING
Opgetrokken in houten gevels en golfplaten dakbedekking (asbestvrij). Voorzien van hout gestookte kachel.

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is gebouwd in 1967 en opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Het dak is bedekt middels pannen. De woning is volledig geïsoleerd. De woning is aangesloten op enkele nutsvoorzieningen. Een bovengrondse propaan gastank is geplaatst aan de voorzijde van de kavel (momenteel erg voordelig in verhouding tot aardgas). De riolering is middels een persriool. Voor de verwarming en het warm water is er een cv-combiketel (2017) en een houtgestookte cv-ketel.

Overige informatie

• Het geheel kan ook met minder grond worden aangekocht. In overleg zal dan het Kadaster uitgenodigd worden om de definitieve grens en grootte vast te stellen en zal dat in de prijs verrekend worden.
• Het geheel heeft een agrarische bestemming. Voor een eventuele financiering dient u hiermee rekening te
houden.
• Er is een milieuvergunning voor het houden van 41 paarden.
• Principe akkoord aanwezig voor het overkappen van de rijbak (zonder einddatum)
• Alle verlichting is voorzien van LED.
• Het object is aangesloten op een propaan gastank, wat momenteel erg voordelig is in verhouding tot aardgas (ca. 1/3 van de prijs van aardgas!)

Kenmerken:
Perceel: ca. 41.010 m²
Woonoppervlakte: 239 m²
Overige inpandige ruimte: 7,80 m²
Externe bergruimte: 827 m²
Inhoud: ca. 863 m³
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht
Aanbod ID: 6439947
Bouwjaar: 1967
Woonoppervlakte: 239 m2
Perceeloppervlakte: 41010 m2
Inhoud woning: 863 m3
Externe bergruimte: 827 m2
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Cv ketel

Dakraam

Houtkachel

Mechanische ventilatie

Natuurlijke ventilatie

Rookkanaal

Locatie

Weteringdijk 121 , 8171 LE Vaassen , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop