Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Perceeloppervlakte: 2900 m2

Omschrijving

Een buitenkans voor de liefhebbers van de Veluwe die een eigen droomwoning willen bouwen. Op een toplocatie in het buitengebied van Uddel, richting Elspeet, mogen wij u DRIE BOUWKAVELS aanbieden voor de bouw van drie VRIJSTAANDE WONINGEN. Het unieke is dat u hier ontzettend mooi en landelijk woont, wegkijkend over de landerijen richting de heide en de bossen, maar toch ook heel dicht bij de voorzieningen van het dorp woont. Op deze voormalige agrarische locatie mogen drie woningen terug gebouwd worden op elk ca. 3.000 m². Door de mooie afstand tussen de bouwblokken is de privacy wel gegarandeerd. Eindelijk eens uw eigen nieuwbouwwoning bouwen op een op en top Veluws plekje? Dan is dit uw buitenkans. Bel voor meer informatie ons kantoor via 0341-217454 en bezoekt alvast de website staverhul25-27.nl

KAVEL INFORMATIE
De woningen die gebouwd mogen worden dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Kavel 1: verkocht o.v.v.
Deze kavel wordt gezien als ‘hoofdwoning’ en ligt in verhouding het dichts aan de Staverhul. Er mag een vrijstaande woning gebouwd worden van maximaal 700 m³.
De goothoogte voor deze woning is maximaal 4 meter en de bouwhoogte maximaal 10 meter. Er mag een bijgebouw bij van maximaal 100 m².
Perceelsoppervlakte ca. 3.300 m²
Vraagprijs € 409.000,- v.o.n.

Kavel 2: verkocht o.v.v.
Kavel voor een vrijstaande woning van maximaal 700 m³. De goothoogte voor deze woning is maximaal 3 meter en de bouwhoogte maximaal 9 meter. Er mag een bijgebouw bij van maximaal 100 m².
Perceelsoppervlakte ca. 3.300 m²
Vraagprijs € 389.000,- v.o.n.

Kavel 3: verkocht o.v.v.
Kavel voor een vrijstaande woning van maximaal 700 m³. De goothoogte voor deze woning is maximaal 3 meter en de bouwhoogte maximaal 9 meter. Er mag een bijgebouw bij van maximaal 100 m².
Perceelsoppervlakte ca. 2.900 m²
Vraagprijs € 375.000,- v.o.n.

Condities:
- De percelen worden ‘vrij op naam’ aan u verkocht
- U heeft zelf de vrijheid in het kiezen van een architect en aannemer
- Voor rekening van verkoper worden de percelen nog definitief door het Kadaster ingemeten. De opgegeven
perceelsgrootte is indicatief en kan enigszins afwijken binnen een marge van 5%. Zo lang een perceel nog niet definitief aan u verkocht is bestaat er een mogelijk om in overleg met verkoper meer of minder grond (perceeloppervlakte) aan te kopen.
- De nutsvoorzieningen worden aangelegd in de oprit. U dient uw eigen kavel zelf aan te sluiten op de nutsvoorzieningen.
- verkoper zal voor zijn rekening éénmalig het beplantingsplan uitvoeren en kopers dienen dit in stand te houden conform het vastgestelde inrichtings- en beeldkwaliteitsplan.
- Verkoper zal voor zijn rekening en risico de huidige opstallen slopen
- De oprit zal mandelig (= gezamenlijk) eigendom worden. Na de oprit is het uiteraard eigen grond. Het totale oppervlakte van het mandelige terrein bedraagt ca. 750 m²
- De overdracht dient plaats te vinden bij een door verkoper vastgestelde projectnotaris Dangremond in Barneveld.
- De juridische levering zal in overleg met verkoper afgesproken worden, echter niet eerder dan wanneer er een onherroepelijke omgevingsvergunning voor de bouw van een woning is afgegeven, dit in verband met een eventuele financiering die u aan wilt vragen.
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanbod ID: 5366871
Perceeloppervlakte: 2900 m2

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Locatie

Staverhul 25 27 , 3888 MR Uddel , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop