Staverhul 25 -27

3888 MR Uddel
€450.000 v.o.n

Kenmerken

Status: Te koop
Perceeloppervlakte: 3395 m2

Omschrijving

Een buitenkans voor de liefhebbers van de Veluwe die een eigen droomwoning willen bouwen. Op een toplocatie in het buitengebied van Uddel, richting Elspeet, mogen wij u deze BOUWKAVEL aanbieden voor de bouw van een VRIJSTAANDE WONING. Het unieke is dat u hier ontzettend mooi en landelijk woont, wegkijkend over de landerijen richting de heide en de bossen, maar toch ook heel dicht bij de voorzieningen van het dorp woont. Op deze voormalige agrarische locatie mogen drie woningen terug gebouwd worden op elk ca. 3.000 m². Twee woningen zijn inmiddels nagenoeg gereed, deze huidige bouwkavel is door annulering beschikbaar gekomen. Door de mooie afstand tussen de bouwblokken is de privacy wel gegarandeerd. Eindelijk eens uw eigen nieuwbouwwoning bouwen op een op en top Veluws plekje? Dan is dit uw buitenkans. Bel voor meer informatie ons kantoor via 0341-217454 en bezoekt alvast de website staverhul27.nl

Kavel 1 (Staverhul 25):
Deze kavel wordt gezien als ‘hoofdwoning’ en ligt in verhouding het dichts aan de Staverhul. Er mag een vrijstaande woning gebouwd worden van maximaal 700 m³.
De goothoogte voor deze woning is maximaal 4 meter en de bouwhoogte maximaal 10 meter. Er mag een bijgebouw bij van maximaal 100 m².
Perceelsoppervlakte ca. 3.300 m²
Vraagprijs € 450.000,- v.o.n.

Condities:
- De percelen worden ‘vrij op naam’ aan u verkocht
- U heeft zelf de vrijheid in het kiezen van een architect en aannemer
- De nutsvoorzieningen worden aangelegd in de oprit. U dient uw eigen kavel zelf aan te sluiten op de nutsvoorzieningen.
- Verkoper zal voor zijn rekening éénmalig het beplantingsplan uitvoeren en kopers dienen dit in stand te houden conform het vastgestelde inrichtings- en beeldkwaliteitsplan. De bijdrage van de koper hiervoor is € 5.000,-.
- Verkoper zal voor zijn rekening en risico de huidige opstallen slopen na de overdracht van de grond.
- Schoongrondverklaring en asbestinventarisatie zijn aanwezig.
- De oprit zal mandelig (= gezamenlijk) eigendom worden. Na de oprit is het uiteraard eigen grond. Het totale oppervlakte van het mandelige terrein bedraagt ca. 750 m²
- De overdracht dient plaats te vinden bij een door verkoper vastgestelde projectnotaris Dangremond in Barneveld.
Lees meer

Kenmerken

Status Te koop
Aanbod ID: 6393764
Perceeloppervlakte: 3395 m2

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Locatie

Staverhul 25 -27 , 3888 MR Uddel , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop