Spoorlaan 14 d

8071 BP Nunspeet
€439.500 v.o.n

Kenmerken

Status: Te koop
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 83 m2
Inhoud woning: 295 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 7 m2
Externe bergruimte: 6 m2
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1

Omschrijving

BOUWNUMMER 8
Uw laatste kans op een nieuwbouwappartement in 'Het Jagershof'. Aanvankelijk zou dit appartement verhuurd worden, maar door de vele belangstelling voor koopappartementen, is toch besloten om dit appartement nu te koop aan te bieden. Het complex is in aanbouw en zal naar verwachting ca. 3e kwartaal 2024 opgeleverd worden. Het betreft een ruim appartement op de eerste woonlaag en heeft een woonoppervlakte van ca. 83 m² met eigen berging en parkeerplaats.

PROJECT-INFORMATIE
Aan de fraaie lommerrijke Spoorlaan wordt op de locatie van het voormalige hotel ‘Het Jagershof’ een compleet nieuw appartementencomplex gerealiseerd. Op gepaste afstand van de weg wordt op de plek van het voormalige hotel een fraai complex gebouwd door Bouwbedrijf Van de Kolk uit Garderen, met totaal 17 appartementen. De monumentale villa ‘De Veldhorst’, welke naast het huidige hotel staat, zal volledig gerenoveerd worden. Daar komen totaal 4 appartementen in, met fraaie originele details en gecombineerd met de moderne gemakken. Het terrein zal verzorgd worden aangelegd, met aan de voorzijde een ruime parkeerplaats voor bezoek. Tussen de villa ‘De Veldhorst’ en de nieuw te bouwen ‘Het Jagershof’ komt er een toegang naar het achterterrein. Op het achterterrein is voor elke appartement een eigen parkeerplaats, waarvan de meeste overdekt zijn en voorzien zijn van zonnepanelen. De appartementen in de villa hebben een eigen berging op het terrein en de appartementen van ‘Het Jagershof’ zullen een eigen berging krijgen in de kelder van het complex. Uiteraard hebben beide complexen een liftinstallatie en een eigen entree. Doordat het complex op afstand van de weg gebouwd wordt, krijgt het een fraaie uitstraling door de mooie voortuin voor het complex. De locatie is op loopafstand van de winkels in de Dorpsstraat van Nunspeet, supermarkt(en), het NS-station en dichtbij de bossen van Nunspeet en uitvalswegen. In de Spoorlaan is tevens een bushalte en voldoende parkeergelegenheid.

In “Het Jagershof” komen totaal 17 appartementen, compleet nieuw gebouwd en daarmee voldoet het ook aan de laatste eisen van deze tijd. Het wordt dus gasloos wonen, met zeer lage energielasten door de warmtepompen, hoge isolatie en de zonnepanelen. De balkons liggen aan de voorzijde van het complex op het zuid-oosten. De centrale hal van het complex is ruim van opzet en heeft een entree aan zowel de voor- als achterzijde. Uiteraard is er een intercominstallatie en een liftinstallatie. De lift brengt u naar elke verdieping, dus ook naar de kelder waar de bergingen te vinden zijn.


TER INFORMATIE:
- Ruim appartement van ca. 83 m²
- Gelegen op de eerste verdieping
- Voorzien van een lift
- Balkon van ruim 7 m²
- Lichte woonkamer met open keuken
- Energielabel A++ met lucht-water warmtepomp, volledige isolatie, WTW-installatie en zonnepanelen
- Eigen berging in kelder van ca. 5,5 m²
- Eigen parkeerplaats

FINANCIEEL:
- Vraagprijs € 439.500,- v.o.n. (inclusief meer-/minderwerk)
- Momenteel zijn er vier bouwtermijnen verstreken. Het rentepercentage bedraagt 4% en zal naar gelang de overdrachtsdatum worden berekend. Na overdrachtsdatum zullen de resterende bouwtermijnen na verloop van tijd worden berekend.

MEER-/MINDERWERK:
Omdat er gedurende het bouwproces bepaalde meer-/minderwerk keuzes niet meer gemaakt kunnen worden, zijn er bepaalde keuzes voort dit appartement reeds gemaakt. Dit is te zien op de meerwerktekening en houdt het volgende in:
- Verplaatsen/aanbrengen van elektrotechnische installaties
- Verplaatsen/uitbreiden van keukeninstallaties zoals afvoer en kookgroep
- Aanbrengen mantelbuis naar eigen parkeerplaats ter voorbereiding op het plaatsen van een eventuele laadpaal
- Vervallen bovenlichten bij binnendeurkozijnen en aanbrengen luxe binnendeur
- Casco badkamer en toilet (het leidingwerk wordt conform verkooptekening op de standaard positie afgedopt. De vloerverwarming wordt wel aangebracht.
Lees meer

Kenmerken

Status Te koop
Aanbod ID: 7478841
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 83 m2
Inhoud woning: 295 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 7 m2
Externe bergruimte: 6 m2
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Elektrische boiler eigendom

Glasvezel kabel

Lift

Mechanische ventilatie

Vloerverwarming geheel

Warmtepomp

Warmte terugwininstallatie

Zonnecollectoren

Zonnepanelen

Locatie

Spoorlaan 14 d , 8071 BP Nunspeet , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop