Oude Hof 25 -27

8075 PK Elspeet
€495.000 v.o.n

Kenmerken

Status: Te koop
Perceeloppervlakte: 3750 m2

Omschrijving

Veluwser wordt het niet met zo’n prachtige landelijke plek, waar wij u een BOUWKAVEL mogen aanbieden van maar liefst ca. 3.750 m². Een ruim opgezet perceel, waar een VRIJSTAANDE VILLA op gebouwd mag worden. U woont hier aan een semi-verharde weg, net buiten de bebouwde kom van Elspeet, maar nog wel met zicht over de weilanden richting de dorpskern en niet te vergeten de karakteristieke molen! Door het grote perceel bent u gegarandeerd van uw privacy, goede bezonning op de kavel en vooral ook mogelijkheden. Er mag een vrijstaande woning gebouwd worden met een grondoppervlakte van 120 m² (dat is het oppervlakte van de begane grond excl. verdiepingen). Er ligt een vrijstellingsmogelijkheid in het bestemmingsplan om af te wijken tot zelfs 140 m², waardoor er een forse woning gebouwd kan worden tot ca. 750-900 m³. Er zijn enkele voorschriften voor de bouw van toepassing, waaronder de nokrichting van west-oost richting, een goothoogte van maximaal 3 tot 6 meter en een bouwhoogte (nok) van 9 meter. Voor bijgebouwen geldt dat per woning een gezamenlijke oppervlakte aan bijbehorende bouwwerken toegestaan wordt van maximaal 110 m2. Wanneer het bebouwingsgebied groter is dan 500 m², mag de oppervlakte aan bijbehorende bouwwerken worden vermeerderd met 10% van de oppervlakte van het bebouwingsgebied vanaf 500 m² tot een maximum van 150 m². Wat welstand/uitstraling betreft is er een denkrichting aangegeven, waarbij het natuurlijk mogelijk is om in gesprek te gaan met de dorpsbouwmeester van de Gemeente Nunspeet voor uw eigen wensen om hier uw droomwoning te realiseren. Het hoofdmateriaal dat gebruikt gaat worden voor de woningen is ‘natuurlijk’ en passend in het omgevingsbeeld. De hoofdbestanddelen zijn roodpaarse baksteen gecombineerd met hout. De woningen krijgen een eenvoudige detaillering en een sobere uitstraling met een landelijke en informele architectuur. De bijgebouwen krijgen een verwante architectuur en materialisatie. Alle daken hebben een uitgesproken kapvorm en zijn afgedekt met een donkere kleur dakpan of riet.

Overige informatie:
Het perceel dient nog ingemeten te worden door het Kadaster en kan daardoor iets afwijken van de opgegeven perceelsgrootte van 3.750 m².

Het perceel wordt opgeleverd zoals het nu is, zonder aanwezige bebouwing.

Koper dient het perceel zelf aan te sluiten op de nutsvoorzieningen (deze liggen voor aan de weg) en op het perceel zal nog e.e.a. aangeplant moeten worden om te voldoen aan het landschapsinrichtingsplan. Deze is op aanvraag beschikbaar.

De koopsom is vrij op naam (dus incl. overdrachtsbelasting/BTW!) en de overdracht dient plaats te vinden bij een door verkoper vastgestelde projectnotaris.
Lees meer

Kenmerken

Status Te koop
Aanbod ID: 6897057
Perceeloppervlakte: 3750 m2

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Locatie

Oude Hof 25 -27 , 8075 PK Elspeet , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop