Krommeweg 25

8075 AZ Elspeet
€749.000 k.k.

Kenmerken

Status: Te koop
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 122 m2
Perceeloppervlakte: 677 m2
Inhoud woning: 506 m3
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2

Omschrijving

Droomt u altijd al van nieuwbouw, maar zit u niet te wachten op langlopende trajecten, onverwachte kosten of onzekerheid? Dan hebben wij echt een buitenkans voor u! Aan misschien wel één van de meest geliefde straten van Elspeet, op een super Veluwse locatie mogen wij u deze RECENT OPGELEVERDE VRIJSTAANDE NIEUWBOUWWONING aanbieden. De woning is gebouwd op een fraaie kavel van circa 677 m² aan een weg waar vrijwel alleen bestemmingsverkeer komt. U woont hier daardoor heerlijk rustig, nabij het dorp, maar toch heel landelijk met uitzicht over de weilanden en daarachter de bossen en de heide. De woning is gebouwd in 2023 en heeft door de rieten deken en de wit gestucte buitengevels een ontzettend eigentijdse, maar toch landelijke uitstraling. De woning is op en top geïsoleerd en voorzien van een lucht-/water warmtepomp, waardoor de energiekosten zeer laag zijn. De smaak gebonden afwerking zoals de keuken, badkamers en afwerking van de vloeren en wanden kunt u naar eigen wens nog uitvoeren, waardoor het volledig uw (t)huis wordt! Al het installatiewerk zoals elektra, verwarming, verlichtingspunten en de voorbereidingen voor het sanitair en wandafwerking zijn reeds aangebracht, waardoor het echt alleen nog de inrichting en afwerking betreft. Ook is het natuurlijk aan u om de tuin volledig naar eigen wens in te richten. Bent u een natuurliefhebber, houdt u van rust en/of wilt u levensloopbestendig wonen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging! Kijk voor meer informatie over de woning op www.krommeweg 25.nl

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is opgeleverd in 2023. De woning is gebouwd middels houtskelet bouw met een stenen borstwering. Uiteraard is het geheel voorzien van spouwmuren met muurisolatie. Tevens zijn de vloeren en het dak geïsoleerd. Het rieten dak is uitgevoerd als schroefdak. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met HR++ beglazing. Voor de verwarming en het warm water is er een lucht-/water warmtepomp aanwezig.

INDELING
Begane grond:
De hal is aan de voorzijde van de woning gelegen met de voordeur aan de zijkant. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met een open keuken. Vanuit de keuken heeft u zicht op de achtertuin. Tevens is vanuit daar de bijkeuken te bereiken met daarin de aansluitingen voor uw was-apparatuur. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de achtertuin, de badkamer en de slaapkamer. De badkamer is voorzien van complete aansluitingen voor een douche, toilet en wastafel. De ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen met openslaande deuren naar de tuin. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de overloop met slaapkamer aan de voorzijde en aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde heeft middels een deur toegang tot het platte dak, waar u een dakterras kunt maken. Op de verdieping is geen verwarming, echter indien gewenst kunt u hier vloerverwarming leggen of gebruik maken van panelen. Verder is er een aansluiting voor het aanbrengen van airconditioning. Tevens is er een tweede badkamer met aansluiting voor een toilet, wastafel en douche.

Tuin:
Voor, naast en aan de zijkant van de woning is de heerlijke, ruime tuin gelegen met aan de voorzijde weilanden en aan de achterzijde wat oude bomen. Echt landelijk wonen dus! De tuin moet nog volledig aangelegd worden, waardoor u dit naar eigen hand kunt doen.

Aanvullende informatie:
- Er zal nog een hardhouten trap worden geplaatst
-Er zijn nog enkele stelposten, in overleg kan er gekozen worden om dit te laten vervallen of juist nog uit te laten voeren. (vensterbanken binnen, binnendeuren, vloerverwarming bovenverdieping, deurbeslag)
-Plaatsen van keuken, sanitair, afwerking van wanden vloeren, inrichten tuin en infiltratiekratten zijn voor rekening van koper
-De oplevering kan op korte termijn plaatsvinden
- De garantie is conform bouwbesluit.

Bijgebouw:
In het achtererfgebied is nog een mogelijk voor het plaatsen van een bijgebouw van maximaal 50 m². In de fotopresentatie treft u een impressie van een bijgebouw die door verkoper, tegen een meerprijs, gerealiseerd kan worden. Uiteraard bent u ook vrij om dit niet te doen of zelf een bijgebouw te laten plaatsen.

Kenmerken woning:
Perceeloppervlakte: ca. 677 m²
Woonoppervlakte: 122 m²
Inhoud woning: 506 m³
Lees meer

Kenmerken

Status Te koop
Aanbod ID: 8098549
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 122 m2
Perceeloppervlakte: 677 m2
Inhoud woning: 506 m3
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Doorstroomboiler

Mechanische ventilatie

Natuurlijke ventilatie

Warmtepomp

Locatie

Krommeweg 25 , 8075 AZ Elspeet , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop