Klein Cannenburgh 4

7345 DV Wenum wiesel
€595.000 k.k.

Kenmerken

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1900
Woonoppervlakte: 101 m2
Perceeloppervlakte: 10800 m2
Inhoud woning: 469 m3
Externe bergruimte: 320 m2
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 1

Omschrijving

Mooie plekjes worden alleen maar schaarser in Nederland. Het is dan ook met recht uniek te noemen dat u hier een prachtige BOUWKAVEL annex eenvoudige VRIJSTAANDE WONING kunt kopen op maar liefst 11.050 m². Een heerlijk plekje, met mogelijkheden! De Kroondomeinen heeft u hier vrijwel als buren, terwijl u toch uitermate centraal woont, op ‘steenworpafstand’ van Apeldoorn. De voorzieningen van de stad zijn met enkele minuten bereikbaar, terwijl u hier het perceel afloopt, de weg oversteekt en het uitgestrekte buitengebied in kunt wandelen. Een geweldige combinatie van landelijk en toch centraal wonen, waarbij u ook nog eens mogelijkheden heeft! Dat maakt het schaars en uniek, want u woont hier op een uniek stukje Nederland, waarbij u ook nog eens de mogelijkheid heeft om nieuw te bouwen of te renoveren. Het perceel bestaat voornamelijk uit weiland, met een klein stuk bos en een erf waarop momenteel een eenvoudige vrijstaande woning met bijgebouwen staan. De woning dateert uit 1900 en is eenvoudig afgewerkt. Uiteraard is de woning te renoveren en te moderniseren, maar u kunt hier ook uw droomwoning realiseren. Conform het bestemmingsplan Wenum Wiesel buitengebied mag u hier een vrijstaande woning van 700 m³ realiseren met een bijgebouw van 75 m². Optioneel is het perceel met nog 2 ha uit te breiden, waardoor het ook uitermate geschikt is voor paardenliefhebbers. Op het perceel staan momenteel diverse bijgebouwen, welke eveneens eenvoudig zijn en deels gesloopt kunnen/zullen worden. Voor meer informatie of aanvullende documentatie bezoekt u de website kleincannenburgh4.nl of belt u ons kantoor op 0341-217454.

Op het perceel mag totaal maximaal 1 woning (ook geen 2-1 kap)!

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is gebouwd in 1900, is opgetrokken in steen en voorzien van steensmuren. De woning is voorzien van houten kozijnen, met deels dubbele beglazing. Voor de verwarming zijn er gaskachels en voor het warm water is er een boiler.

INDELING
Begane grond:
Ruime centrale hal met toegang naar vrijwel alle vertrekken en aansluitingen voor wasapparatuur. Aan de voorzijde is er de woonkamer, een voormalige keuken die nu als bijkeuken/eetkamer in gebruik is, met aangrenzend een slaapkamer. De eenvoudige keuken is aan de zijkant van de woning legen en beschikt over een houtkachel. Tevens is er een toilet, een eenvoudige badkamer met douche en toegang naar de verdieping en bijkeuken/berging die aangebouwd is.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heeft u de toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Totaal zijn er drie slaapkamers, waarvan twee voorzien van inbouwkasten.


Bijgebouwen:
Open veldschuur, opgetrokken in houten constructie en metalen gevelbekleding. Abc golfplaten als dakbedekking. Afmetingen ca. 9 x 6 meter.

Drie grote bijgebouwen:
Eenvoudige bijgebouwen, opgetrokken in hout en voorzien van abc-golfplaten.
Afmetingen schuur I: 7 x 5 meter
Afmetingen schuur II: 15 x 5 meter
Afmetingen schuur I: 17,5 x 12 meter


Kenmerken:
Perceeloppervlakte: ca. 10800 m²
Inhoud woning: 469 m³
Woonoppervlakte: 101 m²
Overige inpandige ruimte: 21 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 0 m²
Externe bergruimte: 320 m²
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht
Aanbod ID: 4757658
Bouwjaar: 1900
Woonoppervlakte: 101 m2
Perceeloppervlakte: 10800 m2
Inhoud woning: 469 m3
Externe bergruimte: 320 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Dakraam

Elektrische boiler eigendom

Gaskachels

Natuurlijke ventilatie

Rookkanaal

Tv kabel

Locatie

Klein Cannenburgh 4 , 7345 DV Wenum wiesel , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop