Hooiweg 140

8075 PZ Elspeet
€495.000 k.k.

Kenmerken

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1981
Woonoppervlakte: 104 m2
Perceeloppervlakte: 2530 m2
Inhoud woning: 418 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 9 m2
Externe bergruimte: 37 m2
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 1

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET INPLANNEN VAN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MOMENTEEL NIET MEER MOGELIJK. INDIEN U EEN E-MAIL STUURT MET DAARIN UW CONTACTGEGEVENS ZULLEN WIJ U WEER BENADEREN INDIEN DE WONING ONVERHOOPT TOCH WEER BESCHIKBAAR KOMT.

Op de Noordwest-Veluwe bestaat het landschap overwegend uit BOSSEN, HEIDE EN WEILAND. Hoe fijn zou het zijn om te wonen op een plekje waar u dat allemaal terug vindt? Niet voor niets hebben de huidige bewoners 35 jaar met heel veel plezier op deze locatie gewoond. Gelegen aan de weilanden, een gedeeltelijk eigen bosperceel en op enkele minuten loopafstand van de uitgestrekte Elspeetse Heide, staat deze VRIJSTAANDE WONING (TYPE SEMI-BUNGALOW) met vrijstaande GARAGE. Het betreft een degelijk gebouwde jaren “80 woning en bestaat uit een woonlaag op de begane grond en een royaal souterrain onder de woning. De woonkamer en aangrenzende half-open keuken zijn beide op de begane grond gelegen. Noemenswaardig zijn de verschillende uitzichten vanuit de kamer. Vanuit een gemakkelijke stoel in de woonkamer kijkt u namelijk door uw tuin naar de achtergelegen weilanden. Staat u voor het aanrecht dan kijkt u juist weer naar de bosrand waar de eekhoorns door de tuin rennen. In het souterrain zijn nog een viertal separate ruimtes te vinden. Twee er van zijn gebruikt als slaapkamer, de andere twee zijn in gebruik als inpandige berging en wasruimte. Wanneer u vanaf de Hooiweg het fantastische perceel van 2.530 m2 opdraait heeft u bijna het gevoel dat u hier op vakantie bent; wat een rust! Middels een eigen oprijlaan komt u allereerst aan bij de vrijstaande garage met daar verschillende parkeerplekken. Via een tuinpad bereikt u niet alleen de woning maar gaat u ook verder de fraai aangelegde tuin in. In de tuin zijn diverse terrassen aangelegd en is er keurig onderhouden gazon. Meer naar achteren op het perceel gaat de aangelegde tuin over in een (eigen) onderhoudsarme bostuin. Naast de vrijstaande stenen garage treft u op het perceel nog een houten schuurtje voor het opslaan van tuingereedschap. Naast dat de woning degelijk is gebouwd, is deze ook in de loop der jaren goed onderhouden door de huidige bewoners. U zult hem op het gebied van smaak wellicht wel weer moderniseren maar dat heeft u er ongetwijfeld voor over. Wilt u de ultieme Veluwse beleving zelf komen ervaren? Belt u dan ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging en bezoekt u vast de website hooiweg140.nl

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is gebouwd in 1981. Is geheel opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Het dak is bedekt middels dakpannen. Voor de verwarming en het warme water is er een CV combi-ketel (Nefit bouwjaar ca. 1999). In de woning is een rookkanaal aanwezig waar momenteel een houtkachel op is aangesloten. Op diverse plekken is buitenzonwering aangebracht.

INDELING
Begane grond:
bij binnenkomst via de entree aan de zijkant treft u allereerst de hal. Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken op de begane grond. Allereerst treft u de woonkamer met direct aangrenzend de half-open keuken. De keuken is geplaatst in een eenvoudige hoekopstelling en beschikt over een oven met gaskookplaat. Door de verschillende raampartijen in de keuken en woonkamer is er alle kanten op een fantastisch uitzicht. Verder zijn vanuit de hal twee slaapkamers te bereiken die zijn gelegen aan de achterzijde, beide beschikken over vaste kasten. Tenslotte treft u nog de badkamer met douche, toilet en een wastafel.

Souterrain:
Het souterrain is zowel vanuit de hal op de begane grond als buitenom middels een vaste trap bereikbaar. In totaal treft u hier vier ruimtes waarvan er twee in gebruik zijn (geweest) als slaapkamer. Één kamer beschikt over een raam met daglichtinval. Verder treft u een tweetal bergruimtes waar ook de aansluitingen voor wasapparatuur te vinden zijn.

Vliering:
vanaf de overloop is middels een vlizotrap nog een bergzolder te bereiken. Hier treft u tevens de CV-installatie.

Tuin:
Rondom de woning is een heerlijk privacy vol gelegen tuin te vinden. Vanaf de weg een is een oprit aangelegd die uitloopt op enkele parkeerplekken op eigen terrein. Tevens is aan de voorzijde van het perceel een garage geplaatst. Rondom de woning is een gazon met diverse plantenperkjes aangelegd. Het achterste gedeelte van het perceel heeft de bestemming natuur en bestaat momenteel uit een bostuin met gedeeltelijk een houtwal als omheining.

Bijgebouwen:
- Vrijstaand stenen garage met een zadeldak en dakpannen als dakbedekking. Toegang middels een garagedeur en
loopdeur. Afmetingen ca. 3,8 x 5,7 m.
- Vrijstaande houten tuinschuur voor tuingereedschap. Afmetingen ca. 3,5 x 4,5 m.
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht
Aanbod ID: 4630989
Bouwjaar: 1981
Woonoppervlakte: 104 m2
Perceeloppervlakte: 2530 m2
Inhoud woning: 418 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 9 m2
Externe bergruimte: 37 m2
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Buitenzonwering

Cv ketel

Houtkachel

Natuurlijke ventilatie

Rookkanaal

Locatie

Hooiweg 140 , 8075 PZ Elspeet , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop