Heegderweg 23

3888 MC Uddel
€725.000 k.k.

Kenmerken

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1920
Woonoppervlakte: 209 m2
Perceeloppervlakte: 5060 m2
Inhoud woning: 769 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 9 m2
Externe bergruimte: 52 m2
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 6
Aantal badkamers: 2

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET INPLANNEN VAN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MOMENTEEL NIET MEER MOGELIJK. INDIEN U EEN E-MAIL STUURT MET DAARIN UW CONTACTGEGEVENS ZULLEN WIJ U WEER BENADEREN INDIEN DE WONING ONVERHOOPT TOCH WEER BESCHIKBAAR KOMT.

Op een schitterende landelijke locatie, maar toch nabij het dorp van Uddel mogen wij u deze VRIJSTAANDE WONING met AANLEUNWONING en WEILAND aanbieden. Een woning die in 1920 gebouwd is en waarbij in 1993 een royale uitbouw aan de achterzijde is gedaan. Vervolgens is in 1998 de oorspronkelijke woning gerenoveerd waarbij onder anderen een geheel nieuwe buitengevel om de woning is geplaatst en isolatievoorzieningen zijn getroffen. De woning is momenteel verdeeld in een tweetal gedeeltes, aan de voorzijde (het oorspronkelijke woonhuis) heeft u een eigen zij-entree met gelijkvloers de woonkamer, keuken met bijkeuken en een badkamer. Op de verdieping treft u in totaal vijf slaapkamers en nog een bergzolder. De aanleunwoning aan de achterzijde beschikt over een eigen entree en heeft een ruime eigen woonkamer en keuken. Daarnaast is er een badkamer met riante slaapkamer. Dit gedeelte is uitermate geschikt voor inwoning, mantelzorg of eventueel voor het gebruik als kantoor/praktijk aan huis. Het voordeel is dan ook dat er een inrit vanuit zowel de Heegderweg als ook de Markveldweg is. Het heeft geen dubbele woonbestemming, dus twee huishoudens apart inschrijven is niet toegestaan, maar inwoning of mantelzorg zou wel tot de mogelijkheden behoren. Rondom de woning heeft u ook alle ruimte. Op het royale perceel van zo’n 5.060 m² is er een groot gedeelte weilandgrond en een gedeelte ingericht als tuin. Hier kunt u in alle rust genieten van het prachtige Veluwse decor rondom uw eigen woning. Één van de fantastische eigenschappen van dit plekje is toch wel dat u zich hier op een steenworp afstand van de bossen maar ook de heide bevindt. De voorzieningen zoals een ambachtelijke slager en bakker alsmede de supermarkt zijn op fietsafstand te vinden. Uitgebreidere voorzieningen zoals het stadscentrum van Apeldoorn zijn hier zelfs binnen 15 autominuten te bereiken. Kortom een ultieme beleving van de Veluwe op een centrale ligging! Voor meer informatie of het alvast inplannen van een bezichtiging belt u ons kantoor of bezoekt u vast de website heegderweg23.nl

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1920 waarbij in 1993 het achterste gedeelte van de woning is aangebouwd. Dit gedeelte is geheel geïsoleerd en voorzien van betonvloeren. Bij het oorspronkelijke gedeelte aan de voorzijde is een compleet nieuwe buitengevel geplaatst en destijds voorzien van nieuwe kozijnen en een nieuw dak. De gehele woning is opgetrokken in steen en beschikt over een pannendak. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hout met grotendeels dubbele beglazing. Voor de verwarming en het warme water is er één CV-installatie alsmede twee gashaarden/kachels en een geiser.

INDELING VOORZIJDE/HOOFDWONING

Begane grond:
Bij binnenkomst via de entree aan de zijkant treft u allereerst een bijkeuken met vanuit daar toegang tot de keuken. In de keuken is een keukenopstelling geplaatst die is voorzien van een spoelbak, gaskookplaat en een oven. Tevens is er een vaste kast te vinden alsmede de toegang tot de woonkamer en centrale hal. De woonkamer is gelegen aan de zijkant en heeft een diepte van ruim 8,5 meter met aan de voorzijde een erker. Centraal is er een gaskachelopstelling met een schouw. De centrale hal is tevens vanuit de woonkamer te bereiken waarna u vervolgens toegang heeft tot de badkamer. De badkamer is verdeeld in een tweetal ruimtes waarbij er beschikking is over een ligbad met douche en een vaste wastafel. Aangrenzend is een witgoedruimte met daar de aansluitingen voor wasapparatuur. Tenslotte treft u in de hal nog een meterkast, vaste kast, trappartij naar de verdieping en een separate toiletruimte.

Verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de verdieping. Zowel het oorspronkelijke gedeelte als het aangebouwde zijn hiervandaan bereikbaar. In totaal treft u Aan de voorzijde zijn door het plaatsen van een dakkapel een tweetal slaapkamers gerealiseerd. Centraal is een zeer royale overloop met daar verschillende vaste kasten, toegang tot het platte dak. Aan de achterzijde zijn een drietal royale slaapkamers te vinden die tevens over veel bergruimte beschikken. Vanaf de overloop is er nog toegang tot een bergzolder.

INDELING ACHTERZIJDE/AANLEUNWONING
U komt de woning binnen via een eigen entree aan de achterzijde. Vanuit hier is er toegang tot de badkamer, keuken en treft u de meterkast. Vanuit de keuken is er een fraai uitzicht over de tuin richting de achtergelegen Markveldweg. Vervolgens gaat u een ruime woonkamer binnen die aan twee kanten is voorzien van ramen. Zowel vanuit de badkamer als woonkamer kunt u de riante slaapkamer bereiken. De badkamer is eigentijds afgewerkt en beschikt over een douchecabine, toilet en vaste wastafel.

Bestemming
Het object heeft een woonbestemming (bestemmingsplan Dorp Uddel) met als aanduiding ‘vrijstaand’. De aanleunwoning is in het bestemmingsplan niet opgenomen als een aparte woning. Wel is er een mogelijkheid om voor inwoning of mantelzorg in aanmerking te komen als u aan de voorwaarden voldoet. Het betreft dus geen 2-1 kap woning, maar uitsluitend één woonbestemming.

Perceel:
Het perceel is ingedeeld middels een gedeelte weiland en een tuin. Rondom de woning is een tuin met een terras te vinden. De oprit naast de woning (tussen de twee woningen in) is in eigendom waarbij er een recht van overpad is voor de buren.

Schuur:
Op het perceel is een riante schuur te vinden van ca. 7 x 4,5 m. Momenteel is deze in gebruik al garage/berging. De schuur is eenvoudig en heeft onderhoud nodig.

Kenmerken woning
Perceeloppervlakte: ca. 5.060 m²
Inhoud woning: 769 m³
Woonoppervlakte: 209 m²
Overige inpandige ruimte: 5 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 9 m²
Externe bergruimte: 52 m²
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht
Aanbod ID: 5588567
Bouwjaar: 1920
Woonoppervlakte: 209 m2
Perceeloppervlakte: 5060 m2
Inhoud woning: 769 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 9 m2
Externe bergruimte: 52 m2
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 2

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Cv ketel

Natuurlijke ventilatie

Locatie

Heegderweg 23 , 3888 MC Uddel , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop