Kenmerken

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1956
Woonoppervlakte: 103 m2
Perceeloppervlakte: 2788 m2
Inhoud woning: 410 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 11 m2
Externe bergruimte: 139 m2
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 1

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET INPLANNEN VAN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MOMENTEEL NIET MEER MOGELIJK. INDIEN U EEN E-MAIL STUURT MET DAARIN UW CONTACTGEGEVENS ZULLEN WIJ U WEER BENADEREN INDIEN DE WONING ONVERHOOPT TOCH WEER BESCHIKBAAR KOMT.

De getoonde vraagprijs is een ''biedprijs'' vanaf. Verkoper neemt biedingen vanaf die prijs serieus in overweging.

Met de wetenschap dat hier 65 jaar door dezelfde eigenaar gewoond is, moet dit wel een heerlijk plekje zijn. Deze VRIJSTAANDE WONING met bijgebouwen ligt aan de rand van de bebouwde kom, omgeven door weilanden op een perceel van 2.788 m². Het betreft een eenvoudige woning die grondig gemoderniseerd moet worden, danwel vernieuwd zal worden. Maar de locatie is onveranderlijk en zal u ongetwijfeld aanspreken dat u hier zo fraai wegkijkt over de landerijen. Enerzijds kijkt u over de weilanden weg, anderzijds woont u hier op fietsafstand van de voorzieningen van het dorp. Een ideaal plekje, waar u vrij, landelijk en toch centraal kunt wonen. De woning zelf is gebouwd in 1956 en voorzien van een slaapkamer en badkamer gelijkvloers, alsmede twee slaapkamers op de verdieping. De afwerking en isolatie is eenvoudig te noemen, maar de bouwkundige staat is redelijk tot goed. U kunt de woning dus goed moderniseren, of eventueel nieuw bouwen. Achter de woning is nog een oud bakhuisje en een aangebouwde garage en naast de woning staat een grote schuur van ca. 7 x 15 meter. Voornamelijk voor en naast de woning is er weiland, zodat u hier ook ideaal kleinvee als schapen of pony’s bij huis kunt houden. Een heerlijk plekje met heel veel mogelijkheden. Kijk alvast op de website hardenbrinkweg13.nl voor meer informatie of bel met ons kantoor voor een afspraak: 0341-217454.

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is gebouwd in 1956 en opgetrokken in steen/spouwmuren. Dakbedekking middels dakpannen (met asbesthoudend dakbeschot). Voor de verwarming zijn er gaskachels en een boiler voor het warm water. Houten kozijnen met deels dubbele beglazing en deels enkele beglazing. Aangesloten op de nutsvoorzieningen.

INDELING
Begane grond:
Entree, centrale hal met trappartij naar de verdieping en toegang naar een provisiekelder. Aan de voorzijde van de woning is er een slaapkamer met inbouwkast. Vervolgens is er de uitgebouwde en lichte woonkamer aan de voorzijde van de woning. Centraal is er een gashaard voor de verwarming en een aantal grote raampartijen laten u hier genieten van het mooie plekje. Aan de achterzijde is er een eetkamer met eveneens een gashaard. De eetkamer is grenzend aan de keuken, die aan de achterzijde van de woning is gelegen. De eenvoudige maar nette keukenopstelling is voorzien van een gaskookplaat en een afzuigkap. Tevens is er een badkamer, met een wastafel en een douchegedeelte. Vanuit de keuken is er een achterentree (overdekt).

Eerste verdieping:
De vaste trap brengt u op de overloop van de eerste verdieping, met toegang naar alle vertrekken. Aan de voorzijde is de ruime slaapkamer verdeeld in twee kamers (doorloopkamer) en aan de achterzijde is de tweede slaapkamer. Tevens is er nog een ruime bergkast in de overloop.

Bijgebouwen:
Achter de woning staat het bakhuisje (ca. 3.45 x 5.25), met aangebouwd de garage (ca. 4 x 5.04).
Naast de woning is er een ruime schuur van ca. 14.80 x 6.80. Opgetrokken in steen en voorzien van abc golfplaten dakbedekking.

Overige informatie:
• Voor en naast de woning is voornamelijk gras/weiland. Daardoor uitermate geschikt voor het houden van kleinvee bij huis.
• Het heeft een woonbestemming waarbij er gelijkvloers 120 m² bebouwd mag zijn met een goothoogte van 4 meter en een nokhoogte van 9 meter.

Verkoopvoorwaarden
De verkoop zal per inschrijving zijn. Bezichtigingen gaan op afspraak via Makelaardij Van de Weerd: 0341-217454. Biedingen dienen uiterlijk voor maandag 26 april 12:00 uur schriftelijk binnen te zijn. Biedingsformulieren kunt u downloaden via hardenbrinkweg13.nl of per mail opvragen via info@makelaardijvandeweerd.nl Verkoop is onder voorbehoud van gunning verkoper.

Kenmerken woning:
Perceeloppervlakte: ca. 2.788 m²
Inhoud woning: 410 m³
Woonoppervlakte: 103 m²
Overige inpandige ruimte: 5 m²
Externe bergruimte: 139 m²
Gebouw gebonden buitenruimte 11 m²
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht
Aanbod ID: 5594482
Bouwjaar: 1956
Woonoppervlakte: 103 m2
Perceeloppervlakte: 2788 m2
Inhoud woning: 410 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 11 m2
Externe bergruimte: 139 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Gasboiler eigendom

Gaskachels

Natuurlijke ventilatie

Locatie

Hardenbrinkweg 13 , 8071 SM Nunspeet , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop