Elspeterbosweg 31 b

8076 RA Vierhouten
€435.000 k.k.

Kenmerken

Status: Verkocht
Bouwjaar: 2006
Woonoppervlakte: 78 m2
Perceeloppervlakte: 631 m2
Inhoud woning: 305 m3
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1

Omschrijving

Maar zelden komen dit soort buitenkansjes beschikbaar. Aan de rand van het heerlijke Veluwse dorp Vierhouten mogen wij u twee SENIORENWONINGEN aanbieden. In het afgelopen jaar is deze voormalige recreatieve locatie volledig getransformeerd naar een complete woonlocatie. Het heeft dan ook inmiddels een woonbestemming en het hele terrein is daarmee ook opnieuw aangelegd. Het bestaande gebouw is volledig gerenoveerd en opnieuw verdeeld in totaal drie afzonderlijke woningen. Doordat de eerste hoekwoning al verkocht is, mogen wij u nu nog de MIDDENWONING (op ca. 268m²) en de achterste HOEKWONING op ca. 390 m² aanbieden. Eigenlijk zijn het vrijwel nieuwbouw woningen, want alle voorzieningen in de woningen zijn nieuw aangebracht (elektra, verwarming, leidingen etc.). Daarnaast is de indeling ook grotendeels nieuw, met als grote voordeel dat u bij alle woningen een slaapkamer en badkamer gelijkvloers heeft. Daarnaast is er op de verdieping nog meer ruimte met extra kamers. Natuurlijk hoort hier ook een heerlijke en zonnige tuin bij, die op het zuid-oosten is gelegen. De woning is voorzien van 8 zonnepanelen, waardoor deze energielabel A heeft gekregen. De gezamenlijke entree van het terrein wordt een zogenaamd ‘mandelig’ perceel, waar elke woning twee (eigen) parkeerplaatsen krijgt. Achter elke woning ligt een besloten en privacyvolle tuin, waar u in alle rust kunt genieten van het stukje Veluwe. Op loopafstand van het dorp Vierhouten, met daar volop horeca en een supermarkt, maar zeker ook op loopafstand van de heide en de bossen.

Bouwkundige informatie:
Het gebouw is gebouwd in 2006 en is voorzien van geïsoleerde wanden met houten gevelbekleding. Het dak is voorzien van isolatie, in 2022 zijn er nieuwe dakpannen gelegd en zijn alle woningen aan de buitenzijde geheel geschilderd. De vloeren zijn uitgevoerd in beton met isolatie. Tevens hebben alle woningen een nieuwe cv-combi-ketel.

Woning nr. 31b (Middenwoning) verkocht onder voorbehoud
Deze tussenwoning heeft aan de voorzijde een uitbouw wat een speels karakter geeft op een perceel van 268m2 ligt zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde in de natuur.

Indeling:
Begane grond:
Ruime hal met toegang naar de badkamer. Deze beschikt over een wastafel en inloopdouche en is ook te bereiken vanuit de slaapkamer. Vervolgens een toilet en aansluitingen voor wasmachine en droger. Tevens een grote inloopkast. Aan de achterzijde is de tuingerichte woonkamer, met openslaande deuren naar het terras. Door de hoogte die in het zicht gelaten is, komt het ruimtelijk over. Er is een open keuken, waar de aansluitingen aanwezig zijn voor een naar eigen keuze uit te zoeken keukenopstelling (niet inbegrepen).
Vanuit de kamer heeft u toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden er nog 1 grote slaap-/hobbykamer, die eventueel nog te splitsen is in twee kamers.
Tuin:
Achter de woning ligt een diepe en privacyvolle tuin. Ruim terras tegen de woning aan met elektra en buitenkraan. Tevens is deze woning voorzien van een (eigen) achterom, waardoor u met de fiets achter de woning kunt komen. Er is ruim voldoende ruimte voor het plaatsen van een (fietsen-)berging.
De woning beschikt over 2 ‘eigen parkeerplaatsen’ op het gezamenlijke terrein. De 3 eigenaren van de senioren woningen beschikken (naast hun eigen grond) namelijk ook nog 1/3 van de gezamenlijke grond van totaal 363m2.
Vraagprijs € 435.000,- k.k.

Woning Nr. 31c (Hoekwoning)
Deze hoekwoning op een perceel van maar liefst 390m2 ligt zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde en de zijkant in de natuur. De woning is ook voorzien van 8 zonnepanelen, waardoor deze energielabel A heeft gekregen.

Indeling:
Begane grond:
Ruime hal met toilet, meterkast en toegang naar alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning is er een ruime slaapkamer. Nette badkamer met douche, wastafel en toilet. Bijkeuken een aansluiting voor wasmachine en droger en toiletmeubel. Tevens een extra (gasten)toilet vanuit de hal bereikbaar. Woonkamer met aansluitingen voor de keuken geeft een ruimtelijk gevoel door de vide. Tevens openslaande deuren naar het terras/tuin.

1e Verdieping:
Overloop met vide. Totaal 2 slaapkamers/ hobbykamers.

Tuin:
Achter de woning ligt een diepe en privacyvolle tuin. Ruim terras tegen de woning aan met elektra en buitenkraan. Er is ruim voldoende ruimte voor het plaatsen van een (fietsen-)berging. De achtertuin is via de zij-tuin bereikbaar.
De woning beschikt over 2 ‘eigen parkeerplaatsen’. De 3 eigenaren van de senioren woningen beschikking naast hun eigen grond ook nog 1/3 van de gezamenlijke grond van totaal 363m2.

Vraagprijs € 469.000,- k.k.
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht
Aanbod ID: 6661110
Bouwjaar: 2006
Woonoppervlakte: 78 m2
Perceeloppervlakte: 631 m2
Inhoud woning: 305 m3
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Cv ketel

Dakraam

Mechanische ventilatie

Natuurlijke ventilatie

Zonnepanelen

Locatie

Elspeterbosweg 31 b , 8076 RA Vierhouten , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop