Ds. de Bouterlaan 3 B

8071 GX Nunspeet
€0 k.k.

Kenmerken

Status: Verhuurd
Bouwjaar: 2022
Woonoppervlakte: 80 m2
Inhoud woning: 273 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 4 m2
Externe bergruimte: 5 m2
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1

Omschrijving

Op één van de mooiste plekjes in het centrum van Nunspeet, gelegen tussen het Whemeplein en het marktplein komen op korte termijn een drietal gloednieuwe DRIE-KAMER APPARTEMENTEN MET TERRAS OF BALKON, EIGEN BERGING en PARKEERPLAATS beschikbaar. De appartementen zijn gelegen in een hoogwaardig, karakteristiek en vooral energiezuinig complex. Het geheel is gebouwd volgens de laatste normen en eisen. Dit geeft niet alleen heel veel wooncomfort maar ook uw energielasten zijn hier door tot het minimum beperkt. Naast de moderne voorzieningen zoals vloerverwarming, warmtepomp-installaties, mechanische ventilatie, zonnepanelen en het gemak van hoge deuren en plafonds, is er voor gekozen het complex geheel in te passen in het karakter van de locatie. Fraaie kenmerken zoals wit gekeimde gevels, veel zinkwerk en een schilddak maken het tot een karakteristiek geheel. Extra aantrekkelijk is dat u het appartement naar eigen wens en smaak kunt inrichten met wand- en muurafwerking.

TECHNISCHE INFORMATIE
Het gehele pand is optimaal geïsoleerd volgens de huidige standaard. Alle beglazing is uitgevoerd in HR++ glas. Al het leidingwerk, inclusief inpandige riolering is voor zo ver mogelijk geïsoleerd. Voor de verwarming en het warme water beschikt elk appartement over een individuele aardwarmtepomp en 8 zonnepanelen. Tevens beschikt ieder appartement over een eigen meterkast. Voorlopig energielabel A.

INDELING
Middels een gezamenlijke entree met appartement C bereikt u het appartement. Allereerst is er een hal met eigen meterkast en een separate toiletruimte, die is voorzien van een zwevend closet en fonteintje. Vervolgens treft u de woonkamer met een open keuken. Naast de diverse raampartijen is er een deur naar een eigen balkon. De keukeninrichting is luxe en eigentijds uitgevoerd met een koelkast inclusief vriesvak, inductiekookplaat, schouwkap met recirculatie, combi-oven en een vaatwasser.
Middels een vaste trap vanuit de hal is de tweede woonlaag te bereiken. Hier treft u een overloop met toegang tot een tweetal separate slaapkamers en een luxe, geheel betegelde badkamer. De badkamer beschikt over de aansluitingen voor wasapparatuur, een inloopdouche, vaste wastafel en een tweede toilet.

De eigen berging is gelegen op de begane grond, aan de achterzijde van het pand. Uiteraard is de berging te bereiken met een fiets, scootmobiel of wandelwagen. Bij het appartement behoort één eigen parkeerplek.

BIJZONDERHEDEN
- Ieder appartement beschikt over de individuele aansluitingen voor water en elektra. U dient zelf zorg te dragen voor een contract bij een leverancier.
- Exclusief gemeentelijke belastingen
- Voor de aanvang van de huurperiode dient een waarborgsom te zijn gestort van minimaal één maandhuur.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale huurperiode van één jaar geld er een opzegtermijn van 1 kalendermaand.
- De servicekosten bedragen € 45,- per maand (o.a. onderhoud tuin, glasbewassing buitenzijde)
- Alle appartementen worden opgeleverd inclusief een keuken en sanitair. U dient zelf zorg te dragen voor de afwerking van vloeren en wanden. Hierbij dient u rekening te houden met de voorschriften uit het huishoudelijk reglement.
- Verhuur onder voorbehoud gunning door verhuurder

INKOMENSVOORWAARDEN:
Wij willen graag op een weloverwogen manier geschikte huurders selecteren voor onze woningen. Bij deze selectie kijken we onder andere naar:

- Uw inkomen versus de huurprijs
- Uw kredietwaardigheid
- Wij hanteren een inkomensnorm van minimaal 3 x de kale huurprijs als bruto maandinkomen;
- Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure;
- Heeft u privévermogen zoals spaargeld? Dan kan dit worden meegenomen bij het toetsen van de
inkomensnormen.
- Indien u zelfstandig ondernemer bent, dient u aan te tonen dat uw jaarinkomen vanuit bedrijf in de afgelopen 3
jaar voldoet aan de genoemde inkomenseisen. Daarnaast kunnen wij een extra waarborgsom vragen.

Wilt u dit appartement graag huren, een bezichtiging inplannen en voldoet u aan de inkomenseis?
Dan ontvangen wij graag een mail met uw gegevens. Na ontvangst zullen wij contact met u opnemen.

Voor meer informatie zie ook de website dsdebouterlaan3.nl

Het gebouw bestaat uit drie te verhuren appartementen. Deze zijn tevens op Funda te bekijken.
Lees meer

Kenmerken

Status Verhuurd
Aanbod ID: 6073989
Bouwjaar: 2022
Woonoppervlakte: 80 m2
Inhoud woning: 273 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 4 m2
Externe bergruimte: 5 m2
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Aardwarmte

Vloerverwarming geheel

Zonnepanelen

Locatie

Ds. de Bouterlaan 3 B , 8071 GX Nunspeet , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop