Burgemeester Frieswijkweg 18 R 1

8085 RC Doornspijk
€349.000 k.k.

Kenmerken

Status: Te koop
Bouwjaar: 1964
Woonoppervlakte: 45 m2
Perceeloppervlakte: 785 m2
Inhoud woning: 112 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 3 m2
Externe bergruimte: 10 m2
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1

Omschrijving

Je zou zo weer in sprookjes gaan geloven als je dit ‘Hans & Grietje huisje’ ziet! Op deze sprookjesachtige locatie mogen wij een RECREATIEWONING met BIJGEBOUWEN aanbieden. Je hoort hier de stilte en beleeft daardoor het landelijke gebied optimaal. Het huisje is niet groot, maar het is wel groots in de beleving als je hier kunt recreëren met de natuur aan alle zijden. De woning is gelegen op ca. 785 m2 eigen grond in het buitengebied van Doornspijk. Een voordeel van deze recreatiewoning is dat het niet te maken heeft met een park en dus ook niet te met parkregels en parklasten. Het betreft eigen grond met een bestemming recreatie. Er is een oriëntatiegesprek geweest met de Gemeente Elburg om er een woonbestemming van te maken. Om daarvoor mogelijk in aanmerking te kunnen komen zal er een officiële aanvraag ingediend moeten worden, met als voorwaarde dat de huidige bebouwing gesloopt zal worden. Momenteel is dat nog niet gedaan, waardoor er nog geen zekerheid over gegeven kan worden omtrent de kans van slagen hiervan.

Onder andere de bossen en zandverstuiving van Doornspijk zijn op korte afstand gelegen, waardoor u hier heerlijk van de natuur kunt genieten.
De woning is eenvoudig, maar goed onderhouden en is ingedeeld met een woonkamer met woonkeuken met o.a. een koelkast, oven, inductiekookplaat. Vanuit de keuken bereikt u de slaapkamer met aangrenzend de badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Verder is er op het perceel een schuur met stalling en een overdekt terras. Tevens is er nog een bijgebouw welke in gebruik is als bijkeuken met daar de aansluiting voor wasapparatuur en een toilet.

Om dit unieke plekje in werkelijkheid te beleven neemt u contact op met 0341-217454 om een afspraak in te plannen of kijk voor meer de website burgemeesterfrieswijkweg18r1.nl .

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is voorzien van een stenen borstwering met houten gevels met tempex gevel isolatie en tevens vloerisolatie. Grotendeels dubbele beglazing. Voor de verwarming is er een gaskachel en voor het warme water een geiser. De woning heeft een elektra- en wateraansluiting en een propaan gastank.

INDELING
Via de entree komt u in de woonkamer met tevens de woonkamer. De woonkamer heeft aan 3 zijden ramen, waardoor u aan alle kanten over de weilanden uitkijkt. De woonkamer is voorzien van een gaskachel. De keuken is in 2016 opgeknapt en heeft een koelkast, oven, inductiekookplaat. Vanuit de keuken bereikt u de slaapkamer met een vaste kast en aangrenzend de nette en neutrale badkamer met daar het toilet, de inloopdouche en een vaste wastafel.

Tuin:
Rondom de woning kunt u heerlijk genieten van de landelijke omgeving die hier aan uw voeten ligt. Er zijn 2 bijgebouwen op het perceel met o.a. een overdekt terras, waardoor u al snel buiten kunt zitten.

Aanvullende informatie:
Bestemming is thans recreatie, permanente bewoning is nu nog niet toegestaan.
Geen parklasten, volledig eigen grond en eigen ontsluiting aan de openbare weg.
Geen energielabel van toepassing i.v.m. < 50m².

Kenmerken:
Inhoud woning: 112 m³
Woonoppervlakte: 32 m²
Woonoppervlakte bijgebouw (bijkeuken): 14 m² *
Gebouwgebonden buitenruimte: 3 m²
Externe bergruimte: 10 m²
Perceeloppervlakte: ca. 785 m²

*Het bijgebouw is ingericht als bijkeuken/wasruimte en voorzien van een toilet. Het bijgebouw is apart opgenomen als gebruiksoppervlakte wonen.
Lees meer

Kenmerken

Status Te koop
Aanbod ID: 8080775
Bouwjaar: 1964
Woonoppervlakte: 45 m2
Perceeloppervlakte: 785 m2
Inhoud woning: 112 m3
Gebouw gebonden buitenruimte: 3 m2
Externe bergruimte: 10 m2
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Gaskachels

Geiser eigendom

Natuurlijke ventilatie

Rookkanaal

Tv kabel

Locatie

Burgemeester Frieswijkweg 18 R 1 , 8085 RC Doornspijk , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop