Vlog

Naast alle woonvideo's van de woningen die wij in de verkoop hebben, maken wij ook met regelmaat korte of wat langere vlogs. Dat kan naar aanleiding van de actualiteiten, nieuws en wet/regelgeving over de huizenmarkt gaan. Hieronder recente vlogs van ons. Op onze social mediakanalen vindt u nog veel meer vlogs.

Verkoop onder voorbehoud van koop

Een veel gehoorde wens is om een woning wel te willen verkopen, mits er wel een passende woning gevonden en gekocht kan worden. Verkopen is het probleem niet, maar kopen is nu meer de uitdaging. In deze video leggen wij kort uit wat de werkwijze is om uw woning te verkopen onder voorbehoud van koop van een nieuwe woning. Lees hieronder meer over deze werkwijze op onze website.

Eindejaarsvlog

Eigenlijk was de opdracht simpel: verkoop mijn huis dit jaar (2020). Het is Oudjaarsdag en we mogen een verkochtsticker plakken op deze markante villa. Was het een simpele opdracht? Met de wetenschap dat het al 8 jaar te koop heeft gestaan, begonnen wij halverwege 2020 aan deze uitdaging. Dat is wel een oliebol waard...

Aanmelden updates stille verkoop