Aanbod Stille verkoop

Hieronder treft u een overzicht van de woningen die wij in de stille verkoop mogen aanbieden. Deze woningen komen voor alsnog niet op Funda. Wij mogen deze woningen exclusief aanbieden aan concrete en serieuze woningzoekers. Spreekt de omschrijving van de woning u aan? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

Aanbod Stille verkoop

Hieronder treft u een overzicht van de woningen die wij in de stille verkoop mogen aanbieden. Deze woningen komen voor alsnog niet op Funda. Wij mogen deze woningen exclusief aanbieden aan concrete en serieuze woningzoekers. Spreekt de omschrijving van de woning u aan? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

Stille verkoop foto optie2.jpg

Nunspeet F.A. Molijnlaan

Instapklare vrijstaande villa met zwembad op 2.630 m² perceel

Op een fantastische locatie aan de lommerijke F.A. Molijnlaan is in 1953 een markante vrijstaande villa gebouwd. Vanaf 2011 heeft er een complete en grondige modernisatie plaatsgevonden, waarbij de hele villa gemoderniseerd en tot in de puntjes onderhouden is. Niet voor niets is het een gemeentelijk monument. Ook aan duurzaamheid is gedacht. De woning is na-geïsoleerd en beschikt over 27 zonnepanelen. Er is een energielabel C. De villa is gebouwd op een fantastisch perceel van ca. 2.630 vierkante meter waarbij u aan de achterzijde een heerlijke privacy volle tuin met verwarmd zwembad heeft.

In totaal beschikt de villa over vier slaapkamers, waarvan één master-bedroom met extra kasten-kamer. Daarnaast zijn er nog diverse ruimtes zoals een werkkamer en natuurlijk een schitterende woonkamer, eetkamer en half-open keuken. Achter op het perceel is er nog een riant bijgebouw/garage met een grote bergzolder. Een villa die wij te kort doen om hem hier te kunnen beschrijven. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor het inplannen van een bezichtiging om het zelf te komen ervaren. Voor meer informatie belt u ons kantoor op 0341-217454

Vraagprijs € 1.495.000,- k.k.

Hulshorst, Harderwijkerweg

Vrijstaande woning met garage/schuur op 565 m².

Gelegen op een fraai plekje in het dorp Hulshorst staat deze vrijstaande woning op een perceel van 565 m². Een aantrekkelijke vrijstaande jaren “30 woning waarbij de gevels wit zijn gesausd, gecombineerd met een in 2002 vernieuwd dak met geglazuurde dakpannen. De woning beschikt over een viertal slaapkamers (één met hobbykamer, berging of walk-in closet) en een separaat toilet op de verdieping. Op de begane grond is het belangrijkste toch wel de verassend royale woonkamer aan de voorzijde, een fantastische ruimte met een levendig uitzicht. Verder treft u een royale woonkeuken, bijkeuken en een hal die gebruikt kan worden als kantoor/studeerkamer en tenslotte nog een badkamer. Vrijwel de gehele woning is voorzien van dubbele beglazing met degelijke houten kozijnen en dakisolatie.

Op het perceel heeft u beschikking over een eigen riante oprit en een garage/schuur van circa 8x5 meter. Deze is gebouwd in spouwmuren en beschikt over een praktische sectionaldeur. Een woning die voor een hele brede doelgroep geschikt is, mogelijkheid voor gelijkvloers wonen, een ZZP’er of klusser die opslagruimte of een kleine werkruimte aan huis zoekt of gezinnen, het kan hier allemaal!

Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging belt u ons kantoor op 0341-217454. 

Deze woning wordt u aangeboden onder voorbehoud van koop andere woning door verkoper. 

Vraagprijs € 495.000,- k.k.

Aanmelden updates stille verkoop