Aanbod Stille verkoop

Hieronder treft u een overzicht van de woningen die wij in de stille verkoop mogen aanbieden. Deze woningen komen voor alsnog niet op Funda. Wij mogen deze woningen exclusief aanbieden aan concrete en serieuze woningzoekers. Spreekt de omschrijving van de woning u aan? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

Aanbod Stille verkoop

Hieronder treft u een overzicht van de woningen die wij in de stille verkoop mogen aanbieden. Deze woningen komen voor alsnog niet op Funda. Wij mogen deze woningen exclusief aanbieden aan concrete en serieuze woningzoekers. Spreekt de omschrijving van de woning u aan? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

Stille verkoop foto optie2.jpg

Hartje Veluwe

Uiterst charmant en pittoreske vakantiewoning van zeer hoog niveau (bouwjaar 2020)

In het hart van de Veluwe, grenzend aan de Kroondomeinen, is in 2020 een zeer fraaie en hoogwaardige recreatiewoning gebouwd op een schitterend terrein van enkele hectares bos (totaal bijna 2 hectare eigen grond!). Slingerend tussen de rhododendrons bereikt u over het goed aanlegde bosweggetje de recreatiewoning, die gebouwd is op een ruime open plek op een bosperceel. De charme spat er vanaf, met in stijl passende donker houten gevelbekleding en romantische roedeverdeling in de ramen. Doordat de woning gebouwd is in 2020 is de isolatie van hoog niveau, en ontbreekt vloerverwarming en airco dus ook niet. De afwerking en luxe is van ongeëvenaard niveau. Over elk detail is nagedacht en er is niet bezuinigd op kwaliteit en afwerking

Gelijkvloers is er een twee-persoons slaapkamer, badkamer en een fraaie woonkamer en tuinkamer. In de woonkamer is er een luxe open keuken en een fraaie aluminium trap naar de verdieping waar nog vier slaapplaatsen zijn. Aangebouwd is er een wellness-ruimte met een jacuzzi. Het terrein is onderhoudsarm aangelegd met een robotmaaier en besproeiingsinstallatie. Het  is uitstekend verhuurbaar en daarmee tevens een goed beleggingsobject. Het geheel wordt tekort gedaan om te beschrijven, neemt u met ons kantoor contact op voor meer informatie: 0341-217454.

Hogere prijsklasse.

Hulshorst, Harderwijkerweg

Vrijstaande woning met garage/schuur op 565 m².

Gelegen op een fraai plekje in het dorp Hulshorst staat deze vrijstaande woning op een perceel van 565 m². Een aantrekkelijke vrijstaande jaren “30 woning waarbij de gevels wit zijn gesausd, gecombineerd met een in 2002 vernieuwd dak met geglazuurde dakpannen. De woning beschikt over een viertal slaapkamers (één met hobbykamer, berging of walk-in closet) en een separaat toilet op de verdieping. Op de begane grond is het belangrijkste toch wel de verassend royale woonkamer aan de voorzijde, een fantastische ruimte met een levendig uitzicht. Verder treft u een royale woonkeuken, bijkeuken en een hal die gebruikt kan worden als kantoor/studeerkamer en tenslotte nog een badkamer. Vrijwel de gehele woning is voorzien van dubbele beglazing met degelijke houten kozijnen en dakisolatie.

Op het perceel heeft u beschikking over een eigen riante oprit en een garage/schuur van circa 8x5 meter. Deze is gebouwd in spouwmuren en beschikt over een praktische sectionaldeur. Een woning die voor een hele brede doelgroep geschikt is, mogelijkheid voor gelijkvloers wonen, een ZZP’er of klusser die opslagruimte of een kleine werkruimte aan huis zoekt of gezinnen, het kan hier allemaal!

Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging belt u ons kantoor op 0341-217454. 

Deze woning wordt u aangeboden onder voorbehoud van koop andere woning door verkoper. 

Vraagprijs € 475.000,- k.k.

Aanmelden updates stille verkoop