Drie-kamer appartement (type A1) ong

8071 BP Nunspeet
€467.500 v.o.n

Kenmerken

Status: Verkocht
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 84 m2
Inhoud woning: 300 m3
Externe bergruimte: 9 m2
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2

Omschrijving

In dit complex komen totaal 17 appartementen, compleet nieuw gebouwd en daarmee voldoet het ook aan de laatste eisen van deze tijd. Het wordt dus gasloos wonen, met zeer lage energielasten door de warmtepompen, hoge isolatie en de zonnepanelen. De appartementen op de begane grond hebben een ruim terras/tuin en de appartementen op de verdieping hebben een balkon van ca. 7-8 m². De balkons liggen aan de voorzijde van het complex op het zuid-oosten. De centrale hal van het complex is ruim van opzet en heeft een entree aan zowel de voor- als achterzijde. Uiteraard is er een intercominstallatie en een liftinstallatie. De lift brengt u naar elke verdieping, dus ook naar de kelder waar de bergingen te vinden zijn.
In dit complex zijn diverse type appartementen. Van deze appartementen worden er totaal 5 aangeboden voor verhuur. Informeert u bij ons kantoor naar de actuele beschikbaarheid. In dit complex vindt u de bouwnummers 1 t/m 17. Optioneel is er bij de parkeerplaatsen een oplaadpunt mogelijk voor elektrische auto.


Gedetailleerde informatie over de diverse appartementen vindt u in de brochure die u via Funda kunt downloaden of op aanvraag via ons kantoor toegestuurd kunt krijgen. Van beide complexen is een aparte brochure beschikbaar.
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht
Aanbod ID: 6502670
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 84 m2
Inhoud woning: 300 m3
Externe bergruimte: 9 m2
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Bel 0341 21 74 54 Of stuur een bericht Plan een bezichtiging

Eigenschappen

Aantal woonlagen: 3 woonlaag

Gelegen op: 1e woonlaag

Voorzieningen: tv kabel, lift, glasvezel kabel, zonnepanelen, balansventilatie

Locatie

Drie-kamer appartement (type A1) ong , 8071 BP Nunspeet , Nederland

Plan een bezichtiging

Vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van een bezichtiging. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden updates stille verkoop