Jennifer Westerink - Kok

Na ruim 7 jaar ervaring in de relatiegeschenkensector, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De makelaardij leek mij altijd al een boeiende werkomgeving, zeker ook als het in mijn eigen woonomgeving is. Als geboren en getogen Uddelse ken ik de Veluwe al van jongs af aan. Het was dan ook heerlijk om door ons werkgebied richting kantoor te rijden, om u daar van dienst te kunnen zijn als eerste aanspreekpunt op ons mooie kantoor. Ik ben in januari 2023 begonnen als secretaresse en ga elke dag met veel plezier aan de slag in een voor mij nieuwe branche, maar die mij veel uitdaging en werkplezier geeft.

Het jaar 2023 is begonnen met een nieuwe baan en ik ben dit jaar ook getrouwd en verhuisd naar Nunspeet. Omdat ik nu in Nunspeet woon, raak ik nog meer bekend met onze werkomgeving. Ik kom u graag tegen rondom de zoektocht naar een nieuwe woning en help u graag bij alles wat er komt kijken rondom de verkoop of taxatie van uw woning. Naast mijn werk ben ik graag in gezelschap van vrienden en familie om mij heen voor een gezellige avond. 

Jennifer Westerink - Kok

Na ruim 7 jaar ervaring in de relatiegeschenkensector, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De makelaardij leek mij altijd al een boeiende werkomgeving, zeker ook als het in mijn eigen woonomgeving is. Als geboren en getogen Uddelse ken ik de Veluwe al van jongs af aan. Het was dan ook heerlijk om door ons werkgebied richting kantoor te rijden, om u daar van dienst te kunnen zijn als eerste aanspreekpunt op ons mooie kantoor. Ik ben in januari 2023 begonnen als secretaresse en ga elke dag met veel plezier aan de slag in een voor mij nieuwe branche, maar die mij veel uitdaging en werkplezier geeft.

Het jaar 2023 is begonnen met een nieuwe baan en ik ben dit jaar ook getrouwd en verhuisd naar Nunspeet. Omdat ik nu in Nunspeet woon, raak ik nog meer bekend met onze werkomgeving. Ik kom u graag tegen rondom de zoektocht naar een nieuwe woning en help u graag bij alles wat er komt kijken rondom de verkoop of taxatie van uw woning. Naast mijn werk ben ik graag in gezelschap van vrienden en familie om mij heen voor een gezellige avond. 

Jennifer.jpg

Aanmelden updates stille verkoop