Actieve verkoop

De meest gekozen verkoopmethode is, dat wij uw woning zo goed mogelijk presenteren via de diverse verkoopkanalen. Daar gaat wel heel wat aan vooraf. Met een goede positionering van uw huis en een toppresentatie krijgt uw woning de aandacht die het verdient. Makelaardij Van de Weerd weet als geen ander hoe dat werkt. Wij nemen u alvast mee in het proces.

Actieve verkoop

De meest gekozen verkoopmethode is, dat wij uw woning zo goed mogelijk presenteren via de diverse verkoopkanalen. Daar gaat wel heel wat aan vooraf. Met een goede positionering van uw huis en een toppresentatie krijgt uw woning de aandacht die het verdient. Makelaardij Van de Weerd weet als geen ander hoe dat werkt. Wij nemen u alvast mee in het proces.

Kantoor

Zo werkt actieve verkoop
We hebben een (gratis) waardebepaling van uw woning gedaan. Daarna heeft u ons de opdracht gegeven om uw woning te verkopen. Nu gaat het proces in gang. Dat ziet er in grote lijnen zo uit:

Prijsbepaling
Naar aanleiding van ons advies bepaalt u samen met ons de vraagprijs. Wordt het bijvoorbeeld een vraagprijs, een koopsom, een verkoop bij inschrijving, of een 'bieden-vanaf'-prijs? Wij adviseren u daarover. Samen bepalen we wat het beste werkt voor uw woning en wat ook het beste past in de marktomstandigheden. Ook kunnen we kiezen voor een 'strategische' prijs om in de juiste zoekgebieden te kunnen komen voor een doelgroep die op zoek is naar uw woning.

Tijdsbestek
U heeft ons de opdracht gegund? Vanaf dat moment duurt het maximaal twee weken voordat uw woning daadwerkelijk online staat. In die tussentijd kunt u uw woning verkoopklaar maken en documenten invullen (lijst van roerende zaken, vragenlijst van de woning). Onze fotograaf neemt contact met u op om een fotoreportage te maken. Ook maken wij een unieke woonvideo. Als al het materiaal binnen is en u daarmee akkoord bent, kan dit online. 


Presentatie
Wij gaan voor een toppresentatie. Want onze ervaring is dat u een betere prijs voor uw woning krijgt, als de presentatie ook van hoog niveau is. Daar mag u ons op afrekenen! Daarom werken wij met een professionele woningfotograaf die 360 graden foto’s maakt. Tijdens dat bezoek zal hij uw woning meteen ook inmeten en 2D- en 3D-plattegronden maken, inclusief een NEN2580-meetrapport. 

Voor een nog beter beeld van uw woning, maken wij een unieke en persoonlijke woonvideo van uw woning. Onze makelaar presenteert uw woning alvast online. Dit geeft kijkers een beter beeld van de locatie, de ruimte en de mate van luxe en afwerking. Het voordeel van een woonvideo is dat de kijker een betere verwachting heeft van de woning. U staat hoger op Funda en op social media wordt een video veel beter bekeken. 

Door onze aansluiting bij de NVM presenteren wij prominent op Funda, de grootste site voor woningzoekers. Daarnaast krijgt uw woning een eigen website op basis van uw adres (bijvoorbeeld laan18.nl). Deze online brochure van uw woning biedt veel extra tools en documentatie.

We presenteren uw ook woning via onze social-mediakanalen aan een grote groep actieve volgers. Verder plaatsen wij een advertentie van uw woning in de regionale huis-aan-huiskrant: De Veluwse Courant. Deze krant heeft een oplage van ca. 18.000 exemplaren. 

Te koop
Uw woning staat online! Altijd een spannend moment om uw eigen huis op Funda te koop te zien staan. Wij verzorgen wekelijks de statistieken via Funda, zodat u goed op de hoogte bent hoe uw woning online presteert. 
Uiteraard brengen wij u tijdig op de hoogte van de bezichtigingen en krijgt u altijd een terugkoppeling van de bezichtigingen. De onderhandeling doen wij met veel strijdvaardigheid in uw belang. Wij zorgen dat alle afspraken goed op papier staan in de koopovereenkomst. Duurt het proces toch wat langer, dan staan wij klaar staan om bij te sturen en uw woning te blijven promoten.

Verkocht
Van begin tot het einde blijven wij betrokken bij het proces. Nadat de handtekening onder het koopcontract is gezet, komen er nog diverse contactmomenten. Ook daarin adviseren wij u en houden u op de hoogte van het proces. Rondom de notariële overdracht zijn wij ook het aanspreekpunt en coördineren wij de eindinspectie van de woning en de sleuteloverdracht. 
Ook na de verkoop kunnen er zaken zijn waarbij wij u bijstaan als uw makelaar. 

Aanmelden updates stille verkoop