Gerrianne Top - Mulder

Vanaf bijna de start in 2016 van Makelaardij Van de Weerd werk ik als secretaresse. Daarvoor  werkte ik bij een ander makelaarskantoor. Ik heb dus al heel wat jaren werkervaring in de makelaardij. Hierdoor weet ik als geen ander hoe het werkt binnen een makelaarskantoor.

Ik werk parttime als secretaresse. Daarnaast houd ik de administratie op ons kantoor op orde. Een uitdagende en afwisselende job dus in een leuk team. Mijn secretariële opleiding was de basis, maar door de praktijkervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan kan ik u uitstekend van dienst zijn in de binnendienst van ons kantoor. Ik ben in Elspeet geboren en woon daar nog steeds. Ik kan u dus alles over de regio vertellen. Uitdagingen?! Die ga ik niet uit de weg. Met mijn gezin geniet ik van het wonen en werken in een prachtige regio. Ik zie er naar uit om u van dienst te zijn!

Gerrianne Top - Mulder

Vanaf bijna de start in 2016 van Makelaardij Van de Weerd werk ik als secretaresse. Daarvoor  werkte ik bij een ander makelaarskantoor. Ik heb dus al heel wat jaren werkervaring in de makelaardij. Hierdoor weet ik als geen ander hoe het werkt binnen een makelaarskantoor.

Ik werk parttime als secretaresse. Daarnaast houd ik de administratie op ons kantoor op orde. Een uitdagende en afwisselende job dus in een leuk team. Mijn secretariële opleiding was de basis, maar door de praktijkervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan kan ik u uitstekend van dienst zijn in de binnendienst van ons kantoor. Ik ben in Elspeet geboren en woon daar nog steeds. Ik kan u dus alles over de regio vertellen. Uitdagingen?! Die ga ik niet uit de weg. Met mijn gezin geniet ik van het wonen en werken in een prachtige regio. Ik zie er naar uit om u van dienst te zijn!

Gerrianne.jpg

Aanmelden updates stille verkoop