Gerrianne Top - Mulder

Vanaf bijna de start in 2016 van Makelaardij Van de Weerd ben ik werkzaam als secretaresse. Doordat ik daarvoor ook al op een makelaarskantoor werkte, heb ik ondertussen ruim 7 jaar werkervaring opgedaan in de makelaardij. Hierdoor weet ik als geen ander hoe het 'reilen en zeilen' binnen een makelaarskantoor werkt.

Ik ben part-time werkzaam als secretaresse en zorg er ook voor dat de administratie op ons kantoor op orde blijft. Dit zorgt voor een uitdagende en afwisselende job in een leuk team. Mijn secretariële opleiding was de basis, maar door de praktijkervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan kan ik u uitstekend van dienst zijn in de binnendienst van ons kantoor. Ik ben in Elspeet geboren en nog steeds woonachtig, hierdoor kan ik u alles over de regio vertellen. Uitdagingen?! Die ga ik niet uit de weg. Met mijn man en twee zoontjes geniet ik van het wonen en werken in een prachtige regio. Ik zie er naar uit om u van dienst te zijn!

Gerrianne Top - Mulder

Vanaf bijna de start in 2016 van Makelaardij Van de Weerd ben ik werkzaam als secretaresse. Doordat ik daarvoor ook al op een makelaarskantoor werkte, heb ik ondertussen ruim 7 jaar werkervaring opgedaan in de makelaardij. Hierdoor weet ik als geen ander hoe het 'reilen en zeilen' binnen een makelaarskantoor werkt.

Ik ben part-time werkzaam als secretaresse en zorg er ook voor dat de administratie op ons kantoor op orde blijft. Dit zorgt voor een uitdagende en afwisselende job in een leuk team. Mijn secretariële opleiding was de basis, maar door de praktijkervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan kan ik u uitstekend van dienst zijn in de binnendienst van ons kantoor. Ik ben in Elspeet geboren en nog steeds woonachtig, hierdoor kan ik u alles over de regio vertellen. Uitdagingen?! Die ga ik niet uit de weg. Met mijn man en twee zoontjes geniet ik van het wonen en werken in een prachtige regio. Ik zie er naar uit om u van dienst te zijn!

Gerrianne Top - Mulder

Aanmelden updates stille verkoop